Üzletünk 2022. november 28-30-ig, zárva tart.
  • Vaude Arco 1-2P sátor 0
  • Vaude Arco 1-2P sátor 1
  • Vaude Arco 1-2P sátor 2
  • Vaude Arco 1-2P sátor 3
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#19404-12257
Egyéb ár:
210.00 Ft
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Vaude Arco 1-2P sátor:

Tágas alagútsátor kempingezéshez és túrázáshoz

# 3 szezon (hómentes hónapokra) # nagy oldalsó bejáratok # gyors felállítás # eltolás a klímasemlegességért

2 bejárat - 2 előszoba - 2 szellőzőnyílás a tetőn - szellőzés hátul - Belső sátorajtó szúnyogbiztos hálós betéttel a kiváló szellőzésért - Nagyon könnyen felállítható

Panoráma: tágas, három évszakos alagútsátor nagy oldalsó bejáratokkal. Az okosan tagolt belső szoba bőséges hálóhelyet biztosít 2 fő számára, valamint bőséges tárolóhelyet a túrafelszerelések és csomagok számára, és a gerincen lévő nyíláson keresztül szellőzhető. Az Arco 1-2P gyorsan felállítható, és elég erős ahhoz, hogy vihart is viseljen. Ideális induló sátor az enyhe éghajlati övezetekben végzett túrákhoz.

Vaude Arco 1-2P sátor

Vaude sátor:

A hegyi sportok szakértője, Európa egyik vezető outdoor márkája a Vaude. Állandó fejlesztéseik, magas minőségű, kipróbált termékeik méltán teszik híressé az egész világon. Minőség, design és funkcionalitás jellemzik: a Vaude logót viselő termékek soha nem okoznak csalódást.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vaude Arco 1-2P termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!