Sátor

A sátor vízállósága a külső ponyva felületi feszültségétől függ, vagyis mindig érdemes jól megfeszítve felállítani. A sátor széllel szembeni ellenállása is a stabil rögzítésnek a függvénye: ne sajnáljuk azt a plusz két percet rászánni este. A sátor élettartamát nagyban befolyásolja a tárolás. Használat után győződjünk meg róla, hogy nem maradt nedves, szárítsuk ki teljesen, mielőtt elcsomagolnánk több hónapra. Kétszemélyes túrasátor, háromszemélyes sátor, kempingsátor.
Szűrés

Legjobb Sátor 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Sátor kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Sátor vásárlása?

Sátor kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Egyszemélyes sátor:

sátor Sátor - Az egyszemélyes sátrak belső hossza sokszor rövid a 180 cm feletti testmagassághoz, ezért jól nézzük meg a sátor paramétereit.

Háromszemélyes sátor:

sátor Sátor - A háromszemélyes sátrak sokszor kerülnek kétszemélyes felhasználásra, tömegarányuk pedig sokszor jobb, mint a kétszemélyes sátraké. A kis tömeg, bár fontos, nem mindig a sátor legkiemeltebb jellemzője. Néhány plusz gramm a stabilitás, a kényelem és a tartósság érdekében szerintünk vállalható.

Kempingsátor:

sátor Sátor - A kempingsátrak nagy változatosságot mutatnak és sokkal többféle opciót kínálnak modellenként, mint a túrasátrak. Itt is érvényes, hogy a "sátrat a legrosszabb körülményekre számítva vesszük", ezért ennek megfelelően érdemes választani is.

Kétszemélyes sátor:

sátor Sátor - A kétszemélyes sátrak elég nagy szórást mutatnak a belső teret illetően, ezért érdemes figyelmesen átnézni a paramétereket, és ez alapján kiszámítani a valódi belső teret. A kis tömeg, bár fontos, nem mindig a sátor legkiemeltebb jellemzője. Néhány plusz gramm a stabilitás, a kényelem és a tartósság érdekében szerintünk vállalható.

Négyszemélyes sátor:

sátor Sátor - A négyszemélyes sátrak általában már túl nagyok a túrázáshoz, de a túra típusától és a csapattól függően egyes esetekben mégis jó súlyaránnyal bírnak. Autós megmozdulásokhoz kiválóak.

Sátortartozék:

Sátor - Sátorcövek, sátorzsinór, sátoralátét és minden más, ami a sátorhoz kellhet

Strandsátor, szélfogó:

Sátor - Vízparton, strandon, vagy akár kempingben is jó szolgálatot tehet: strandsátor, ponyva, szélfogó, napellenző.

VauDe sátrak:

sátor Sátor -