Túrafelszerelés

Sátor, hátizsák, hálózsák, derékalj, főző, termosz, edény, fejlámpa, hátizsákvédő, sátor impregnáló, sátorcövek, kempingfelszerelés, napszemüveg vagy övtáska, itt megtalálod a számodra legmegfelelőbb túrafelszerelést. A jó választáshoz, érdemes végiggondolni, hogy milyen körülmények között, milyen gyakran és mire szeretnéd használni (sátor, hátizsák és hálózsák esetében feltétlenül!). Ha nem vagy biztos valamiben, akkor kérdezz minket. (Túrabolt)
Szűrés

Legjobb Túrafelszerelés 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Túrafelszerelés kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Túrafelszerelés vásárlása?

Túrafelszerelés kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Akciós túrafelszerelés:

Túrafelszerelés - A Facebook postunkban található promóciós kóddal a kategória termékeinek árából 15% kedvezményt adunk. A kódot 2022. május 31-ig használhatjátok. A boltban való vásárlás esetén is hivatkozzatok a kódra.

Derékaljak:

Túrafelszerelés - A jó alvás a figyelem, az állóképesség és a szellemi frissesség alapja, így a túrát erősen meghatározó tényező. Önfelfújó matrac,, polifoam matrac, felfújható matrac, strandmatrac, túramatrac ennek a kategóriának a modelljei.

Elsősegély:

Túrafelszerelés - Elsősegély csomag

Étel, ital:

Túrafelszerelés - Tábori ételek, energiaszeletek, energiaitalok, kávék

Hálózsák:

Túrafelszerelés - Hálózsák választásnál a hőtartományt illetően a komfort értéket vegyétek elsősorban figyelembe, mert a hőérzet sok mindentől függ és csak ezen az értéken lehetsz biztos abban, hogy a hálózsák megvéd a hidegtől.

Hátizsák, táska ...:

Túrafelszerelés -

Hegyi sport:

Túrafelszerelés - Mászófelszerelés, Via ferrata felszerelés, sisak, kesztyű, zuhanásgátló, magnézia, AustriAlpin, Salewa, Petzl

Impregnáló-, mosószer:

Túrafelszerelés - A megfelelő mosás és impregnálás meghosszabbítja a technikai ruházatok, membrános, impregnált ruhák élettartamát és segít fenntartani különleges tulajdonságaikat.

A jó technikai mosószer úgy tisztítja ki a szöveteket, hogy közben nem változtatja meg a vízlepergető képességet sem, az átlélegzését sem és nem is roncsolja a szálakat. Külön mosószer ajánlott a mesterséges szálakból szőtt ruhákhoz (nekünk legjobban a Holmenkol Textile Wash vált be), és a természetes szálakhoz (Holmenkol Natural Wash a gyapjúhoz, pehelyhez, selyemhez ... stb.).
 
Ha a mosógépben szoktunk szemcsés mosószert használni, tisztítsuk ki a mosószertárolót vagy vegyük is ki, mert ha normál mosószer kerül a mosóvízbe, akkor teljesen feleslegesen használtunk technikai mosószert: az impregnálás egyből eltűnik a ruha felszínéről.
 
Értékes gyapjúholmit (pl. túrazoknit vagy aláöltözetet) néhány mosásonként érdemes lanolinnal kezelni (mosás után egy kis lanolinos szappanos vízbe beáztatni). Ezzel megelőzzük a gyapjúszálak kirolytosodását, töredezését (a lanolin, vagyis a gyapjúzsír, mintegy természetes kenőanyagként hat a gyapjúszálakra).

Javítás, karbantartás:

Túrafelszerelés - Túrafelszerelés javítás - ragasztószalag, varrókészlet, ragasztók

Kiegészítők:

Túrafelszerelés - Elsősegélycsomag, gyufa, tábori zuhany, csúszásgátló, kézmelegítő, párna, törölköző, szúnyogriasztó, kullancsriasztó, tábori zuhany, multitool

Látcsövek:

látcső Túrafelszerelés -

Napszemüveg:

napszemüveg Túrafelszerelés - Szemünk védelme általában is fontos, a túrákon viszont sokszor szükséglet, mivel nem tudunk elbújni a nap elől. A napszemüvegek legfontosabb alkatrészei a lencséi, ezek tulajdonságait ellenőrizzük a felhasználási területnek megfelelően.

Rockland termékek:

Túrafelszerelés -

Rovarok ellen:

Túrafelszerelés - Szúnyogriasztó zserek, kullancsriasztó szerek, szúnyogháló, kullancskiszedő

Sátor:

Túrafelszerelés - A sátor vízállósága a külső ponyva felületi feszültségétől függ, vagyis mindig érdemes jól megfeszítve felállítani. A sátor széllel szembeni ellenállása is a stabil rögzítésnek a függvénye: ne sajnáljuk azt a plusz két percet rászánni este. A sátor élettartamát nagyban befolyásolja a tárolás. Használat után győződjünk meg róla, hogy nem maradt nedves, szárítsuk ki teljesen, mielőtt elcsomagolnánk több hónapra. Kétszemélyes túrasátor, háromszemélyes sátor, kempingsátor.

Szerszámok:

Túrafelszerelés - Az alapfelszerelés egyik elengedhetetlen darabja egy éles, jó fogású kés. Táborozáshoz egyéb vágószerszámokra is szükség lehet.

Tájékozódás:

Túrafelszerelés -

Titán felszerelés:

Túrafelszerelés - A titán erősebb, mint az alumínium és 45%-kal könnyebb, mint az acél; emellett kiváló korrózióállóságot biztosít, és kémiailag nem lép reakcióba semmivel.

Túra evőeszköz:

Túrafelszerelés - Túra edény, evőeszköz és bögre - ami a tábori konyhához kellhet.

Túra gázpalack...:

Túrafelszerelés - Gázpalack, üzemanyag, energiatárolás

Túrabot:

túrabot Túrafelszerelés - A túrabot használata nagyon sok energiát spórol nekünk, nehéz terepen sokszor nem is lehet nélküle haladni.

Túrafőző:

Túrafelszerelés - Túrafőző, gázfőző, túrafőző gázpalack - a túrafelszerelés részei. Amit a túrafőző biztosít: kis tömeg és hatékonyság.

Tűzgyújtás:

Túrafelszerelés - Szikravetők, gyufák, gyújtósok

Vészhelyzet:

Túrafelszerelés - Szélsőséges időjárásra, vészhelyzetre való túrafelszerelés.

Világítás:

Túrafelszerelés -

Víztárolás, -tisztítás:

Túrafelszerelés - Kulacs, termosz, bögre, víztisztítók, vízszűrők, vízestömlők, tartályok - a vízutánpótlás a túrázás egyik legfontosabb feltétele.