Túrabakancs / túracipő

Sokak szerint egy jó túracipő vagy túrabakancs a legfontosabb túrafelszerelés. Talán egyetlen másik felszerelésnél sem igaz jobban, hogy a minőség felbecsülhetetlen érték. A fő szempont az elsősorban a kaptafa és a szerkezet által meghatározott belső tér: ha ez illeszkedik a lábra, akkor kényelmes lesz a túrabakancs. Márkáink: Zamberlan, FiveTen, Hanwag, Alpina, Jack Wolfskin, The North Face, túrabakancs. (Túrabolt)
Szűrés

Legjobb Túrabakancs / túracipő 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Túrabakancs / túracipő kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Túrabakancs / túracipő vásárlása?

Túrabakancs / túracipő kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Bakancsápolás, cipőápolás:

Túrabakancs / túracipő - Bakancsápoló szerek, tisztítók, túrabakancs kiegészítő, wax, talpmelegítő.

Beszállócipő:

beszállócipő Túrabakancs / túracipő - A beszállócipő sziklás terepen való túrázásra és via-ferrátára is jobb választás, mint az általános felhasználású túracipő.

Csúszásgátló, kamásli:

Túrabakancs / túracipő - A kamásli alapfelszerelés, amit sokszor használhatunk, nem csak esős időben. Hóban, sárban, nagy aljnövényzetben a kamásli védi a lábunkat a beázástól. A csúszásgátlók jeges felszínen haladva könnyítik meg vagy teszik lehetővé a haladást.

Egyedi akciók:

Túrabakancs / túracipő - Bemutató darabok, utolsó pár bakancsok, túracipők kedvezményes áron. Női túrabakancs, férfi túrabakancs, női túracipő, férfi túracipő

Hegyi bakancs:

bakancs Túrabakancs / túracipő - Zamberlan, Hanwag, Alpina bakancsok, túrabakancsok, magashegyi bakancsok. A hegyi bakancsok félautomata vagy automata hágóvas kompatibilis talppal készülnek. A kevésbé kemény talpszerkezetű modelleket túrázásra (nehéz terepen) is használhatjuk.

Spéci bakancsok:

Túrabakancs / túracipő - Bakancsok speciális felhasználásra. Hótaposók.

Talpbetét, lábápolás:

Túrabakancs / túracipő - Egy jó talpbetét sokat javíthat a komfortérzeten és egészségesebb is a lábnak. Sok ízületi problémától, fáradságtól kímélhetjük meg magunkat egy megfelelő talpbetét választásával. Ne felejtsük el, hogy a talpbetétet érdemes néhány évente cserélni!

Túrabakancs:

Túrabakancs / túracipő - A túrabakancs próbára érdemes több időt szánni, hogy legalább 20-30 percet lábon legyen itt a boltban. A próbánál kompromisszumok nélküli kényelmet keress: ami egy kicsit nem jó a bolti próbánál, az a túrán nagyon kellemetlen lesz. A jó választást segíti az "Otthoni bakancspróba" programunk. Hanwag, Zamberlan, Five Ten, Jack Wolfskin, The North Face túrabakancsokat találsz itt.

Túracipő:

Túrabakancs / túracipő - A túracipővel szemben támasztott követelmények magukban foglalják a láb megfelelő védelmét, az utcai és sportcipőknél jóval nagyobb stabilitást, az egyenetlen terepfelszínen való jó kapaszkodást és mindezek mellett egy tartós csillapítást. A túracipők között is elég nagy különbségek vannak a könnyű ösvénytúrára szánt modellektől kezdve, a mindenes túracipőkön át, az akár sziklamaszásra is alkalmas beszállócipőkig. Egyes modellek talpa szinte a bakancsokéval egyenértékű, mások akár rövidebb futásra is alkalmasak lehetnek. A városi használat során érdemes figyelembe venni, hogy a túratalpak gumiőrleménye az aszfalton sokkal gyorsabban kopik. Rendszeres és megfelelő ápolásuk nagyban növelik élettartamukat. Zamberlan, Five Ten, Hanwag, The North Face Five Ten, Jack Wolfskin túracipőket találtok a kínálatban.

Túraszandál, szandál:

Túrabakancs / túracipő - A túraszandál, könnyített szerkezete ellenére terepen biztosabban tartja a lábat, mint az utcai szandálok. Lizard, Teva túraszandálok.

Utcai cipők:

cipő Túrabakancs / túracipő - Zamberlan, Hanwag, Dolomite cipők utcai használatra (is).