Granger's cipő impregnáló, 275ml

  • Granger's cipő impregnáló, 275ml 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#10829-820160
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Granger's cipő impregnáló, 275ml:

Gyors és hatékony impregnálás és karbantartás. A legjobb víz- és kosztaszító hatás. Textil cipőkhöz, sima és velúr bőrből készült cipőkhöz is. Ajánlott a Gore-Tex® membránnal készül lábbelikhez is. Védi a bőrt anélkül, hogy befolyásolná a lélegzőképességét. Nem módosítja a bőr felületét. Vízbázisú, oldószer- és fluorozott szénhidrogén mentes. Bluesign® minősítéssel rendelkeuik. Made in Europe.
 
kb. 6-8 pár cipőre elég

Granger's cipő impregnáló, 275ml

Granger's:

Az 1937-es alapítású cég volt a világon az első, amely ruházat és felszerelés vízhatlanná tételével foglalkozott. Edmund Hillary sátra is Granger's technológiával volt kezelve. Õk voltak az elsők, akik vízbázisú, környezetbarát vízállóság biztosító technológiát használtak.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Granger's cipő impregnáló, 275ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!