Bridgedale Hike Ultralight T2 Coolmax túrazokni

  • Bridgedale Hike Ultralight T2 Coolmax túrazokni
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#16539-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Bridgedale Hike Ultralight T2 Coolmax túrazokni:

Nagy melegben, hosszú távra való Coolmax tartalmú túrazokni a Bridgedale különleges Fusion technológiájával* és T2 kötésével a támasztó és csillapító zónákban. Pontos illeszkedés, kiváló nedvességelvezetés, jó hőszabályozás, és tartósság jelemzi, mint minden Bridgedale túrazoknit. Különböző színekben elérhető.


43% Coolmax / Poliészter
55% Nylon / Poliamid
2% Lycra® / Elastane

*A Fusion a Bridgdale saját fejlesztésű, egyedülálló technológiája. Lényege, hogy a legjobb minőségű alapszálakat (sokszor Merino gyapjú) magas teljesítésű microrostokkal (Coolmax v. Elastane) tekerik körbe. Az eredmény: rendkívüli tartósság, a zokni magas teljesítése teljes élettartama alatt változatlan, ha kell nagyon meleg, kiváló nedvesség elvezető képessége van és nagyon kényelmes viselet.


 

Bridgedale túrazokni:

A legjobb túrazoknikat gyártó, piacvezető Bridgedale termékeit több mint 40 országban árulják. Kevertszálas technológiával, mindig a legújabb fejlesztésű gyártósoron készülnek a minden körülmények között kiválóan teljesítő túrazoknik. Bridgedale, a megfizethető luxus. Többet a Bridgedale márkáról KATT IDE
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: