Üzletünk 2022. október 7-én, pénteken, zárva tart.

Vargo Para Titanium 1 L kulacs

  • Vargo Para Titanium 1 L  kulacs 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#12359-050250
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Vargo Para Titanium 1 L kulacs:

A Vargo egy jobb kulacs megépítését tűzte ki célul - amely teljesen biokompatibilis, nem szivároghat vagy korrodálhat, használható a legtöbb vízszűrővel, és többfunkciós sokoldalúságot kínál. A szabadalmaztatott Titanium Para-Bottle ™ kb. 230 cm beépített cserélhető 550-ös zsinórral, egyedi megmunkált geometrikus alakú fedél, és a legtöbb szabványos backcountry vízszűrőhöz és tartozékhoz illik. Keskeny profil a kéz és a vizes zsebek jobb illeszkedése érdekében.

 

Titánból készült kupak és kulacs szilikon o-gyűrűvel

Méret: 8,4 x 21,6 (mag.) cm
Tömeg: 280 g
Szabadalmi bejelentés 29 / 542,229

Vargo Para Titanium 1 L kulacs

Vargo kulacs:

Vargo 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vargo Para Titanium 1 L termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!