Vargo BOT 0,7 L titán bögre

  • Vargo BOT 0,7 L titán bögre 0
  • Vargo BOT 0,7 L titán bögre 1
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#15714-050009
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Vargo BOT 0,7 L titán bögre:

A Vargo szerint hagyjunk fel azzal a szokásunkkal, hogy viszünk a túrára egy kulacsot és egy főzőedényt is - vigyünk egy BOT -ot, ami mindkettőnek használható, ráadásul titán kivitelben könnyebb is. A Vargo BOT illeszkedik a legtöbb hátizsák kulacstartójába. A lecsavarható kupakot úgy tervezték, hogy megfordítva főzésnél tetőként használható és a hőálló tömítőgyűrű nem olvad meg ilyenkor. A tetőt úgy tervezték, hogy akár edényfogóval is meg lehessen tartani. Hálós tárolózsák jár hozzá.

Méret: 9,6 x 12,2 cm
Tömeg: 138 g


 

Vargo BOT 0,7 L titán bögre

Vargo:

Vargo 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vargo BOT 0,7 L titán bögre termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!