Care Plus Anti-Insect Deet 40% 100 ml

  • Care Plus Anti-Insect Deet 40% 100 ml 0
  • Care Plus Anti-Insect Deet 40% 100 ml 1
ÚJ
Hamarosan
érkezik
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#3792-703002
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Ez még egy új termék, ami hamarosan kapható lesz.

Care Plus Anti-Insect Deet 40% 100 ml:

Gyors és hatékony megoldás mindenféle csípő rovar ellen. A Care Plus Anti-Insect Spray 40%-os Deet tartalmával védelmet ad mindenféle szúnyog (beleértve a malária szúnyogot), kullancs és egyéb szúró, csípő rovar ellen. A kiszerelés ideálissá teszi többnapos hosszú túrákhoz, családoknak utazásokhoz, túravezetőknek is. Rendkívül hatékony (a Deet a leghatékonyabb rovarriasztó szer).

13 éves kortól alkalmazható. Víztaszító, használata  biztonságos (érzékeny bőrűek konzultáljanak orvossal a N-dietil-meta-toluamid tartalmát illetően). A hatóanyagtartalom a hatás időtartamát befolyásolja. Szúnyogok ellen 8 órás hatás, kullancs ellen 4 órás hatás.
 
Ûrtartalom: 100 ml
 
Care Plus ajánlás: 100 ml egy főnek kb. 2 hétig elég, napi használatra, az instrukciókat betartva. A 30-50% deet tartalmú szereket javasoljuk. A 30% alatti nem elég hatékony, az 50% felettinek pedig nincs többlet hatása. Fontos, hogy minden szabadon hagyott bőrfelületre kerüljön a szerből.
 
Ha nap elleni védőszerrel együtt használjuk, először a naptejet vigyük fel (30 perccel a napra való kimenetel előtt), 20 perc múlva pedig a Deet hatóanyagú permetet (10 perccel a szabadba való menetel előtt).
 
Deet: N,N-diethyl-3-methylbenzamid, régebbi neve: N,N-diethyl-m-toluamid
 
Care Plus szúnyogriasztó / lejárat: 2025. április

Care Plus Anti-Insect Deet 40% 100 ml

Care Plus:

A Care Plus termékei az utazások során tapasztalható kellemetlenségek kivédésére készülnek. Kitűnő minőség és hatékonyság jellemzi őket.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Care Plus Anti-Insect Deet 40% 100 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!