Ortlieb Twin City Urban kerékpáros táska / válltáska

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#17368-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Twin City Urban kerékpáros táska / válltáska:

Kettő az egyben: stílusos válltáska és praktikus kerékpáros táska, a Twin-City Urban lehetővé teszi, hogy finom hangold a felszerelésed napi tevékenységeid során.

A Twin-City Urban a tökéletes 2 az 1-ben megoldás a városlakók és az ingázók számára, akik kerékpárjukra támaszkodnak a közlekedésben. Kiválaszthatjuk a táska felhasználási módját úgy, hogy az egyik vagy a másik oldalon bezárjuk a fedelet. A QL2.1 rögzítőrendszer lehetővé teszi, hogy a vállszíj leválasztása után kényelmesen rákattintsa a táskát a kerékpártartóra. Ha pedig megérkezik az úticélhoz, egyszerűen vegye ki a táskát az állványból, hajtsa rá a fedelet, hogy eltakarja a rögzítési elemeket, és rögzítse a vállpántot, hogy ne legyen útban.

A Twin-City Urban elég nagy ahhoz, hogy hordozzon egy laptopot, egy DIN A4-es táblagépet, egy pénztárcát, egy okostelefont, egy kulacsot stb., és elég kompakt ahhoz, hogy zökkenőmentesen navigáljon a tömegben. Amellett, hogy vízálló és kopásálló, a Cordura szövet vonzó megjelenésű és kellemes, puha tapintású.

Made in Geemany.

TOVÁBBI JELLEMZÕK:

+ Több belső zseb

+ strapabíró puha pamutból készült vállpánt

+ QL2.1 rögzítőrendszer akár 16 mm-es csőátmérőjű kerékpártárolókhoz (szerszám nélkül állítható)

+ távtartók 8, 10 és 12 mm átmérőjű csőhöz (karcolásgátló tulajdonságokkal, hogy megvédjék a kerékpártartót)

+ a kerékpár mindkét oldalára rögzíthető

+ állítható magasságú szárny

+ cipzáras külső zseb (nem vízálló)

+ nagy fényerejű oldalsó reflektorok 3M Scotchlite anyagbólMade in Germany.

 

Méret: Hossz: 30 x szél: 39 x mélység: 12 cm

Tömeg: 667 g

Ûrtartalom: 9 L

Anyag: PS55C (PVC mentes)

Vízállóság: IP53

Adapter: Quick-Lock2.1

 

Ortlieb Twin City Urban kerékpáros táska / válltáska

Ortlieb:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Twin City Urban kerékpáros táska / válltáska termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!