Ortlieb Rack-Three kerékpáros csomagtartó

Ingyenes házhozszállítással
  • Ortlieb Rack-Three kerékpáros csomagtartó 0
  • Ortlieb Rack-Three kerékpáros csomagtartó 1
  • Ortlieb Rack-Three kerékpáros csomagtartó 2
  • Ortlieb Rack-Three kerékpáros csomagtartó 3
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#17404-F78103
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Rack-Three kerékpáros csomagtartó:

A tökéletes kerékpártároló! Az ORTLIEB Rack Three a megfelelő megoldást kínálja Önnek, akár munkába, élelmiszerboltba, akár a világ más tájára tart. Ennek az univerzális kerékpártartónak az egyik egyedülálló előnye, hogy kompatibilis az összes ORTLIEB rögzítési rendszerrel. A QL3 és QL3.1 rendszerekhez kényelmes rögzítőelemekkel felszerelt Rack Three lehetővé teszi, hogy minden ORTLIEB táskát közvetlenül a kerékpárjára rögzítsen, minden további módosítás nélkül. Ha a Rack Three-t kizárólag a QL2.1/2/1 táskáihoz szeretné használni, könnyedén eltávolíthatja a QL3.1/QL3 rögzítőelemeit, és így még több helyet biztosíthat a táskáinak.

A Rack Three duplasínes kialakítása lehetővé teszi, hogy az összes QL2.1, QL2 vagy QL1 rendszerű kerékpártáskát felső vagy alacsonyabb szintre rögzítse. Az alsó szint választása lehetőséget ad arra, hogy egyidejűleg kerékpárkosarat vagy Trunk-Bag-ot rögzítsen a kerékpártartó tetejére, és bővítse a teljes tárolóterét.
A RackThree 26" és 28" kerékméretű kerékpárokhoz alkalmas.
A maximális terhelés 30 kg.

TOVÁBBI JELLEMZÕK:
+ Platform szélesség: 100 mm
+ tartó az opcionális hátsó lámpához
+ cső átmérő: 10 mm

Made in Germany.

Anyag: alumínium
Tömeg: 700 g

Adapter: QL3.1
 

Ortlieb Rack-Three kerékpáros csomagtartó

Ortlieb:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Rack-Three kerékpáros csomagtartó termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!