Ortlieb Back Roller Pro Plus hátsó kerékpáros táska

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#17358-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Back Roller Pro Plus hátsó kerékpáros táska:

Ha néha gondot okoz annak eldöntése, hogy melyik extra pólót vigye magával, vagy hogy két vagy három pár cipőt vegyen fel, érdemes az ORTLIEB-re váltani, mert a világ legnagyobb vízálló kerékpáros táskáiban bőven elfér minden, amire szüksége van. A Back-Roller Pro Plus a népszerű Back-Roller Plus túratáska XL-es változata. Páronként 70 literes térfogatával csaknem kétszer akkora tárolóhelyet kínál. Ez egyben az első ORTLIEB Back-Roller egy további első zsebbel. Bár ez a zseb nem vízálló, nagyon praktikus, 4 literes helyet kínál a kulacsoknak, fényvédőknek, nedves dolgoknak és egyéb tárgyaknak. A tartós Codura szövet nemes, szövött szövet megjelenést kölcsönöz a táskának, emellett teljesen PVC-mentes. A jól bevált tekercszár folyamatosan tisztán és szárazon tartja a belső rekesz tartalmát. A zseniális QL2.1 rendszernek köszönhetően önzáró kampóival kényelmesen felszerelheti táskáit szinte bármilyen kerékpártartóra.

Made in Germany.

TOVÁBBI JELLEMZÕK:
+ Beépített belső zseb
+ vállpánt
+ nagy fényességű reflektorok mindkét oldalon
+ jobb és bal oldali rögzítés
+ szerszám nélkül állítható QL rendszer – 16 mm-ig minden átmérőjű csőre illeszkedik

Méret: Hossz: 45 x felső szél: 36 x alsó szél: 24 x mélység: 26 cm
Tömeg: 2 x 1005 g
Ûrtartalom: 2 x 35 L
Max. terhelhetőség: 2 x 9 kg
Anyag: PS36C (PVC mentes)
Vízállóság: IP64
Adapter: Quick-Lock2.1

Ortlieb Back Roller Pro Plus hátsó kerékpáros táska

Ortlieb:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Back Roller Pro Plus hátsó kerékpáros táska termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!