Ortlieb Back Roller FreeQL3.1 hátsó kerékpáros táska

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#17373-F5110
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Back Roller FreeQL3.1 hátsó kerékpáros táska:

A Back-Roller Free az egyre népszerűbb Back-Roller Classicon alapul, amely már milliószor bevált. A Free vonal nem használ PVC-t, de a teljesítményben sem tesz kompromisszumot. A robusztus poliészter szövet használatával a vízálló hátsó táska hosszú élettartamú társsá válik, miközben megőrzi ugyanazt az időtlen ponyva megjelenést. A hermetikus roll-top zárásnak köszönhetően pedig az élelmiszerek és felszerelések biztonságosan és az időjárás viszontagságaitól védve utaznak.

Újdonság a Quick-Lock3 rögzítési rendszerrel ellátott hátsó kerékpáros táska is. A Back-Roller Free QL 3.1 praktikus, önzáró ORTLIEB Quick-Lock3.1 rendszerrel van felszerelve, amely minden eddiginél kényelmesebben és gyorsabban teszi lehetővé a táska felakasztását. Gyorsan elforgatható, és a táska rögzítve és bezárva, bármilyen göröngyös is legyen az út. A rögzítő kampók beakasztáskor automatikusan reteszelődnek, a táska felemelésekor pedig automatikusan kioldódnak.

A Quick-Lock3.1 összeszerelő készlet három rögzítési ponttal rendelkezik, és bármely szabványos csomagtartóra rögzíthető. A magasság és a dőlésszög egyedileg állítható. A táska hátulján található zárelemek laposak és ideálisak a mindennapi használatra.

Rögzített belső zseb, amely egy fő rekeszből és egy cipzáras hálós zsebből áll, biztosítja a rendet és az áttekintést. A megfelelő kiegészítők, mint például a Commuter Insert vagy a Packing Cubes tovább bővítik a Back-Roller Free funkcionalitását. A vállpánttal a Back-Roller Free kényelmesen hordozható válltáskaként.

A vízálló kerékpártáska PVC-mentes és fenntarthatóan Németországban készült.

 

TOVÁBBI JELLEMZÕK:

fényvisszaverők a táska mindkét oldalán

sarok élvédelem

 

Méret: Hossz: 42 x szél: 32/23 x mélység: 17 cm

Tömeg: 950 g

Ûrtartalom: 20 L

Max. teher: 9 kg

Anyag: PD62, PS60 (PVC mentes)

Vízállóság: IP64

Adapter: Quick-Lock2.1

Ortlieb Back Roller FreeQL3.1 hátsó kerékpáros táska

Ortlieb:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Back Roller FreeQL3.1 hátsó kerékpáros táska termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!