SIDAS Toe Protector 5 db lábujjtapasz

  • SIDAS Toe Protector 5 db lábujjtapasz 0
  • SIDAS Toe Protector 5 db lábujjtapasz 1
  • SIDAS Toe Protector 5 db lábujjtapasz 2
  • SIDAS Toe Protector 5 db lábujjtapasz 3
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#14882-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 cs
Egységcsomag:
1 cs

SIDAS Toe Protector 5 db lábujjtapasz:

A Sidas különleges, szilikon alapú anyagából készült tapasz, kifejezetten a lábujjakra tervezett formában. Az emberi bőrhöz hasonló, puha, rugalmas, lélegző Silitene alkalmazható már akkor is mielőtt a vízhólyag kialakulna, ahol a cipő, bakancs megnyomta, kidörzsölte a bőrt, nyomja a csontot vagy a két lábujj egymást dörzsöli. Nagyon hasznos kiegészítő, ami lehetővé teszi a túra, vagy sporttevéknység folytatását. Mosható, többször felhasználható, bőrbarát anyag.

A csomag 5 db tapaszt tartalmaz

Vastagság: 1 mm

  

SIDAS Toe Protector 5 db lábujjtapasz

SIDAS:

A talpbetétek és az egészséges láb támogatására szakosodott technológiák, megoldások szakértője. Folyamatos fejlesztésekkel és tesztelésekkel tartja a legmagasabb színvonalat.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok SIDAS Toe Protector 5 db lábujjtapasz termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!