Ortlieb Handlebar Pack 9 L black kormánytáska

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#17431-F9932
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Ortlieb Handlebar Pack 9 L black kormánytáska:

A vízálló ORTLIEB Handlebar Pack nélkülözhetetlen kellék, ha egy kerékpáros túrán veszel részt a szabadban.

Az adott modelltől függően a Handlebar Pack 9 vagy 15 literes tároló helyet kínál a hálózsáknak és a derékaljnak. Ezenkívül segít még a felszerelés és a súly kiegyensúlyozott elosztásában a kerékpáron. A mindkét végén megtalálható tekerős záródásnak köszönhetően mindig gyorsan hozzáférhetsz felszerelésedhez. A külső kompressziós hevederek lehetővé teszik további felszerelések elhelyezését és rögzítését. Mindezek mellett a Handlebar Pack négy kampóval is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ORTLIEB Accessory Pack csatlakoztatását további tárolóhelyet nyújtva ezzel. A távtartókból és két erős tépőzáras pántból álló rögzítőrendszer biztonságos rögzítést kínál bármilyen típusú kormányhoz, beleértve a karbon kormányokat is. A táska merevített belseje és a villanyakhoz csatlakozó rögzítés további stabilitást biztosít – bármilyen terepen.

A két modell közül a kisebbik, a bikepacking kormánytáskák kompakt osztályába tartozik. Ez a vízálló kormánytáska, a mindössze 40 cm-es hosszával, a megfelelő választás koskormányos kerékpárokhoz. A kompakt kormánytáska rendkívül könnyű is.

A 15 literes változaton található gumikötelek lehetőséget adnak arra, hogy további felszereléseket vigyél magaddal az utazásra.

További jellemzők:

+ Kampók az ORTLIEB Accessory Pack rögzítéséhez
+ Karbon kormányhoz is használható
+ Rögzítő pántok kényelmes tépőzárral
+ Könnyű kialakítás
+ Nagy fényerejű 3M Scotchlite fényvisszaverők

Az EUROBIKE 2016-os díj nyertese

Hossz: 40 cm x magasság: 16 x mélység: 16 cm
Ûrtartalom: 9 L
Tömeg: 375 g
Vízállóság: IP64

Ortlieb Handlebar Pack 9 L black kormánytáska

Ortlieb:

1982-ben Hartmut Ortlieb megalapította az ORTLIEB Sportartikel GmbH-t Nürnbergben, Németországban. 1997-ben a cég átköltözött a közép-frankos Heilsbronn városba, Ansbach regionális kerületébe. Az első ORTLIEB kerékpártáskákat a vízálló felszerelések személyes igénye alapján hozták létre Időközben az Ortlieb cégnek több mint 300 alkalmazottja lett, és az ORTLIEB kollekciója több mint 500 egyedi termékre bővült. Ma is minden egy fedél alatt található: a fejlesztéstől és a tervezéstől a tervezésen, gyártáson, értékesítésen, marketingen át a szállításig. Minden Ortlieb vízálló terméket nagyfrekvenciás hegesztési módszerekkel állítanak elő a németországi Heilsbronn-i központban. A Made in Germany kiváló minőségű kültéri felszerelést garantál minden igényhez, minden időjáráshoz és minden terepre.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Ortlieb Handlebar Pack 9 L black kormánytáska termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!