Mund Cervino túrazokni

  • Mund Cervino túrazokni 0
  • Mund Cervino túrazokni 1
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#969-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Mund Cervino túrazokni:

Kiváló túrazokni, mindenfajta igénybevételhez. Nagyon jó a kötése, az anyagösszetétele, kellemes tapintású és tapasztalataink szerint strapabíró is.
 
Kötése a sarkon és a lábujjaknál extra erősítést kapott, az ujjaknál varrásmentes szövéssel készült, csúszásmentes bordág tartják stabilan a lábfejen.
 
A zokni nagy része Sensura, ami egy kítűnő nedvességelvezető, nagyon alaktartó, tartós és puha tapintású poliészterszálakból készült szövet. Cupron technológiával (rézionokkal) kezelt anyag, ami a kellemetlen szagot okozó baktériumok elszaporodását megakadályozza.
 
Méretek: S (34-37); M (38-41); L (42-45)
 
Anyagösszetétel:
60% Sensura poliészter
16% poliamid
15% Cupron poliamid
5% Elasthan
4% Cupron Lycra
 
Mund túrazokni

Mund Cervino túrazokni

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Mund Cervino termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!