X-Bionic Trekking Air Step női túrazokni

  • X-Bionic Trekking Air Step női túrazokni
  • X-Bionic Trekking Air Step női túrazokni
  • X-Bionic Trekking Air Step női túrazokni
  • X-Bionic Trekking Air Step női túrazokni
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#14125-X020380-B014
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

X-Bionic Trekking Air Step női túrazokni:

Kevertszálas túrazokni merinói gyapjú szálakkal, a márkától elvárt rengeteg új megoldással, a legjobb minőségben. A különleges szövés (ez a modell tizenkét szabadalmaztatott megoldást tartalmaz) stabil támaszt nyújt hosszú távon is és megfelelő szellőzést biztosít a lábnak.
 
Anyagösszetétel:
32% akril, 21% nylon, 10% Mythlan, 27% merinó gyapjú, 8% Robur, 2% Elastane
 
Technikai szálak:
21% Nylon, 10% Mythlan, 32% Acrylic, 27% merinó gyapjú, 8% Robur®, 2% Elastane
 
Rögzítővédő: Az Instep Protector párnázottságot ad és rezgéscsillapítóként hat, jelentősen csökkenti a fájdalmas nyomáspontok előfordulását, a dörzsölődést, a zúzódást és a hólyagosodást.
 
Air-Conditioning Channel - Légcserélő csatorna: Az egyik legeredetibb, egyedülálló X-bionic megoldás: Az anatómiailag alakított talprészből a láb belső felületén keresztül, egy finomszövésű csatorna levegőt távolít el, így biztosítva, hogy minden mozdulatkor nedves, túlmelegedett levegőt szivattyúzzon ki még a szorosan illeszkedő cipőből is.
 
Önbeálló zokniszár: Alkalmazkodik bármely méretű lábhoz csúszás vagy összeszorítás nélkül.
 
X-Cross kötés: A rugalmas anyagú, egyedi kereszteződésű bokacsavarok biztosítják a feszített inak, izmok, ízületek kényelmes támasztását és stabilitását a mozgásszabadság korlátozása nélkül.
 
Toe Protector - Lábujj védelem: A hólyagok és a hólyagosodás elleni védelem.
 
ToeTip Protector - Lábujjhegy védelem: Az üreges mag Robur ™ szálakból készült aszimmetrikus ütéselnyelő védőzóna, amely védi a lábujjakat a nyomásérzékeny végeken.
 
Traverse AirFlow Channel System ™: Szabályozza a talppárna hőmérsékletét, és nedves és túlmelegedett levegőt vezet az AirConditioning Channel-be.
 
Anatómiai kialakítás "L" -bal és "R" - jobb lábfejhez, integrált AirConditioning Channel® -lel.
 
Heel Protector - Sarokvédelem: Nyomás és súrlódás elleni védelem a sarkon.
 
Achilles Tendon Protector - Achilles-ín védelem: csökkenti a nyomáspontok előfordulását, valamint a dörzsölés és a zúzódás kockázatát.
 
Légvezetők: Távtartóként működnek az AirConditioning Channel mentén és hatékonyan támogatják a friss levegő folyamatos keringését.
 
3-Expand Ladies Stripes: Különleges szövés, amely figyelembe veszi a női láb anatómiáját, csúszásmentes bordákkal kombinálva a lábfej közepén.
 
Keskeny Nyílfelépítés ™: Tökéletesen passzol a női lábhoz. Megakadályozza a gyűrődést és a nyomáspontok kialakulását mozgás közben.
 
Svájci fejlesztés, olasz gyártás.

X-Bionic túrazokni:

 X-Bionic

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: