Mund Tesla beige túrazokni

  •  Mund Tesla beige túrazokni
  •  Mund Tesla beige túrazokni
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#1736-207
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Mund Tesla beige túrazokni:

Vastag, puha szövésű, kevertszálas merinógyapjú túrazokni. Hideg időre, hosszú távra is alkalmas viselet. A szára lazább szövésű, a sötétebb részeken belül hurkolt szövés fokozza a szigetelést. A lábujjaknál varrásmentes szövéssel készül.

 

(a Mund zoknik kicsit nagy méretezésűek, a méretváltás közeli méreteknél érdemes még a kisebbet választani, például a 40-es méret 41-es lábra még jó)

Anyagösszetétel:

70% merinógyapjú

20% poliamid

10% Lycra

Mund túrazokni

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: