• Mund Makalu túrazokni
  • Mund Makalu túrazokni
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#570-406
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Mund Makalu túrazokni:

Extrém hidegre tervezett túrazokni. A legjobb hőszigetelőként számontartott Primaloft szálakból készült, ennek köszönhetően a legmelegebb zokni kollekciónkban (a Bridgedale Summit mellett). Nagyon kényelmes, jól párnázott, csúszásgátló bordákkal ellátott, dupla talpszövésű, lábujj- és sarokerősítéssel készült. Lábujjrészein lapos varrásokat használtak.


Anyagösszetétel:

82% PRIMALOFT®
13% poliamid
5% Elastan

 

Mund túrazokni

Mund túrazokni:

Túrazokni

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: