Mund Aconcagua túrazokni

  • Mund Aconcagua túrazokni
  • Mund Aconcagua túrazokni
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#14251-401
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Mund Aconcagua túrazokni:

Kevertszálas merinó gyapjú alapú túrazokni, változatos terepre, hegyi túrákra, hegymászáshoz. A technikai szál egy különleges Outlast nevezetű, a hőingadozásra reagáló rost, ami thermokapszuláinak köszönhetően optimális mikroklímát alakít ki a bőrünk és a zokni között: elraktározza a meleget és ha szükséges leadja, kisugározza magából; csökkenti az izzadást. Csúszásmentes bordákkal, nagyon puha varrásokkal és a csillapítózónákban dupla kötéssel készül. 
 
Anyagösszetétel: 30% Outlast viszkóz; 30% merinó gyapjú; 22% poliamid; 15% viszkóz; 3% Lycra
 
Mund túrazokni

Mund túrazokni:

Túrazokni

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: