• Mund Tramuntana 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#15404-407
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Mund Tramuntana:

A MERYL szálas zoknikban a szálhoz ezüstionok tapadnak, amik megakadályozzák a szagbaktériumok növekedését. Az ezüst segít a bőr regenerációjában is. Tökéletes zokni hosszú távú, nehéz terepre. Az alapszál itt is egy hőszabályozó szál, amely képes a lábat nagy hőtartományban támogatni. Különleges szövésű, hogy segítsen a  talp és metatarsus problémákkal rendelkező felhasználóknak is. Speciális erősítést kapott a lábszárán, hogy jobban csillapítson a bakancsszár érintkezésnél.

Antibakteriális
Puha varrásokkal készül
Sűrű kötésű panellel rendelkezik a lábszáron
Enyhe kompressziós hatással bír

Anyag: 40% poliamid Meryl Skinlife; 35% Lycra; 25% poliamid

Mund Tramuntana

Mund:

Túrazokni

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Mund Tramuntana termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!