• Mund Gredos
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#11593-432-1
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Mund Gredos:

Erős szövésű túrazokni azoknak, akik szeretik a pamutzoknikat és nem izzad nagyon a lábuk. Természetesen kevertszálas technológiát alkalmaznak ennél a modellnél is, a poliamid tartalom segíti a gyorsabb száradást, a nedvességelvezetést, a Lycra fonalak pedig az alaktartást, a rugalmasságot adják a szövetnek. Dupla rétegű szövéstechnikával készül, csúszásmentesítő bordákkal, a sarkán és a lábujjaknál extra erősítéssel. A poliamid külső réteg kopásálló (durvább tapintású), belül puha pamut.
 
 
Anyagösszetétel:
76% organikus pamut
15% poliamid
9% Lycra
 
Mund túrazokni

Mund:

Túrazokni

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: