Mund Climbing blue mászózokni

  • Mund Climbing blue mászózokni 0
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#14509-408-3
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Mund Climbing blue mászózokni:

Ez a modell ideális a mászáson kívül az olyan gyakorló tevékenységekhez, mint például fitnesz vagy pilates. Félkompresszív szerkezete stabilizálja a bokát és megvédi az Achilles-ínt. A Meryl® Skinlife műanyagból készült, hőszabályozó szálakból álló anyag, amely garantálja a maximális kényelmet és fenntartja a bőr természetes egyensúlyát, így nagyon kellemes az érzékeny bőrre. Antibakteriális hatásának köszönhetően jelentősen csökkenti a szagokat.

Balos-jobbos kialakítás.

Anyagösszetétel:

40% POLIAMID MERYL® SKINLIFE

30% FIBER LYCRA®

30% POLIAMID

Mund Climbing blue mászózokni

Mund:

Túrazokni

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Mund Climbing blue mászózokni termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!