• Husky Trekking New
  • Husky Trekking New
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#14557-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 par
Egységcsomag:
1 par

Husky Trekking New:

Stabil szövésű, kevertszálas, pamut alapú túrazokni, erős lábtámasszal, csúszásmentes bordákkal szőve. Advansa Thermocool szálak biztosítják a hőszabályozást, a pamut alap pedig finom tapintást eredményez.
 
Anyag: 37% Thermocool, 35% pamut, 25% poliamid, 3% elasztán
 
ADVANSA Thermo°Cool™
Aktív mozgás esetén: párolgással hűtő hatás
Az Advansa Thermocool™ egy különleges szálkeveréknek köszönhetően. gyorsabban párologtatja el a nedvességet, mint más anyagok. Az üreges szálak fokozott levegőkeringést tesznek lehetővé és koncentrálják a párolgásra fordítható energiát.
 
Kisebb terhelésnél: hőtartás
Az üreges szálak egyfajta hőtárolóként is működnek: viselőjét megvédik a nagy hőingadozástól. A felesleges hő leadásával segítik a test optimális hőszabályozását.
 

Husky:

Husky

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: