Care Plus Bugsox Traveller 2 pár zokni

  • Care Plus Bugsox Traveller 2 pár zokni
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#3253-

Care Plus Bugsox Traveller 2 pár zokni:

Varrásnélküli zokni mindennapos használatra. A tartós és vízlepergtő impregnálás elriasztja a kullancsokat, szúnyogokat és más rovarokat (a tesztek alatt 45% -kal kevesebb rovar landolt a zoknival takart testfelületen és 80% -kal kevesebb csípés esett). A magas bambuszviszkóz tartalmának köszönhetően nagyon kényelmes viselet, kellemes tapintású. 
 
Impregnálás: Durallin Vital Protection LLI
 
Anyagösszetétel: 82% bambuszviszkóz; 16% Polyamide; 2% Elastan
 

Care Plus:

A Care Plus termékei az utazások során tapasztalható kellemetlenségek kivédésére készülnek. Kitűnő minőség és hatékonyság jellemzi őket.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: