Bridgedale CoolFusion TrailBlaze túrazokni

  • Bridgedale CoolFusion TrailBlaze túrazokni 0
  • Bridgedale CoolFusion TrailBlaze túrazokni 1
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#1195-

Bridgedale CoolFusion TrailBlaze túrazokni:

Különleges szövéssel (CoolFusion és T2 párnázottság) készült, nagyon jó szellőző, kényelmes túrazokni, akár biciklizéshez és terepfutáshoz is.
 
A T2 (hurok-a-hurokban) szövéssel a sarkán, az achilles ínnál és a lábfejen a nyomásnak jobban ellenálló paneleket szőttek bele.
 
A CoolFusion™ egy olyan gyapjú alapú kevertszálas technológia, mellyel az anyagösszetétel és a párnázottság a lehető legjobb szellőzést és minimális tömeget biztosítja: az eredmény egy könnyű, jól szellőző, jó csillapítást adó zokni.
 
Méret: M (40-43); L (44-47)
 
37% Nylon / poliamid
31% Merino gyapjú / Laine merino
31% Endurofil® / polipropilén
1% Lycra® / elastane
 
Bridgedale túrazokni

Bridgedale CoolFusion TrailBlaze túrazokni

Bridgedale:

A legjobb túrazoknikat gyártó, piacvezető Bridgedale termékeit több mint 40 országban árulják. Kevertszálas technológiával, mindig a legújabb fejlesztésű gyártósoron készülnek a minden körülmények között kiválóan teljesítő túrazoknik. Bridgedale, a megfizethető luxus. Többet a Bridgedale márkáról KATT IDE
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Bridgedale CoolFusion TrailBlaze túrazokni termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!