X-Bionic Trekking Summerlight SS fehér aláöltözet

Ingyenes házhozszállítással
  • X-Bionic Trekking Summerlight SS fehér aláöltözet 0
  • X-Bionic Trekking Summerlight SS fehér aláöltözet 1
  • X-Bionic Trekking Summerlight SS fehér aláöltözet 2
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]

Változatok:

Cikkszám:
#14155-I020250
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

X-Bionic Trekking Summerlight SS fehér aláöltözet:

Az X-Bionic a Trekking Summerlight sorozattal (is) új mércét állított fel az aláöltözetek kategóriában. Ebben a modellben is megjelennek az X-Bionic újítások: a 3D Bionic Sphere rendszer, az AirDuct ShoulderPad-ok és a légkondicionáló csatornák. Meleg időre és/vagy nagy igénybevételre ajánlott aláöltözet mindenféle aktív mozgáshoz.
 
3D ­BIONIC SPHERE SYSTEM - Hidegben melegít, melegben hűt. A szabadalmaztatott és egyedi 3D Bionic Sphere rendszer segít energiát megtakarítani, hogy jobban teljesítsünk, kevéssé fáradjunk el és mindeközben jobban is érezzük magunkat a bőrünkben. A szervezetünk kevesebb energiát fordít a testhőmérséklet szabályozására, így több energiát tartalékol.
Mozgás közben: A 3D Bionic Sphere® System vékony filmréteget hagy a nedvességből a bőrön anélkül, hogy a test érzékelné a nedvességet. A Sweat Traps cellák majd felesleges verejtéket szállítanak el, ami elpárolog (a testhő hatására). A maradék nedvesség egy kényelmesen vékony, hűtő hatású réteget képez.
Pihenés közben a cellákban megrekedő melegebb levegő segít abban, hogy ne kezdjünk el fázni.
 
X-IMPACT TECHNOLOGY - kompresszisó hatású szövés. Az izomaktivitás kezdetben észrevehetetlen nagyfrekvenciás rezgésekkel jár. Amikor az izmok elkezdenek fáradni, az oszcilláció gyakorisága lassabbá válik, és az izom rezgése észrevehetővé válik (elkezd remegni). Az izmoknak ekkor már vagy nincs nincs erejük, vagy sokkal gyengébbek. Az X-Impact technológia kezdettől fogva stabilizálja az izmokat, így energiát takarít meg nekünk: ideálisabb helyzetet teremt a nagyobb teljesítményhez. Az X-Impact technológia stabilizáló hatással van az erekre is. A vérerek támogatása csökkenti a szív- és érrendszerben jelentkező terhelést, javítja az oxigén és a tápanyagok adagolását. Az izmok és szervek gyorsabban jutnak el teljesítménynövelő oxigénhez és tápanyagokhoz, köszönhetően a vérnek a szívbe történő gyorsabb visszaáramlásának.

X-Bionic Trekking Summerlight SS fehér aláöltözet

X-Bionic aláöltözet:

 X-Bionic

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Attilát a +36 20 435 7132 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok X-Bionic Trekking Summerlight SS fehér termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!