Origin Outdoors Waterfilter vízszűrő

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#15582-179602
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Origin Outdoors Waterfilter vízszűrő:

Mikroszálas technológiával készült vízszűrő, ami megtisztítja a vizet a baktériumoktól (pl. szalmonella, kolera és E.coli), élősködő egysejtűektől (pl. giardia, cryptosporidium). Az 0,1 micron-os szűrővel bárhol ivóvizzé tudjuk alakítani az elérhető vízforrást. Mindenféle túrára és vészhelyzeti esetekre is ajánlható. Ez a kis vízszűrő 100.000 liter vizet tud átszűrni (tóból, forrásból, folyóból származó édesvizet). Könnyű tisztítani (visszafelé való víznyomással; van rajta egy havi használatot mutató jelző és egy ellenőrző ablak). A csomag tartalmaz még: egy fél literes nyomótasakot, és egy szívószálat. Minden 28 mm-es szájátmérővel rendelkező palackra illeszkedik. Rendszeres használat esetén naponta egyszer tisztítsuk!

Méret: 3,9 x 15 cm
Tömeg: 58 g

Átfolyás: 1,6 liter / perc

Kövessük a gyártói használati útmutatót! Ha arra gyanakszunk, hogy a víz vírussal (is) fertőzött, akkor a megszűrt vizet kezeljük nátrium-klorit alapú vízfertőtlenítővel is.


Vízszűrő
 

Origin Outdoors Waterfilter vízszűrő

Origin Outdoors vízszűrő:

Túrafelszerelés, kemping felszerelés

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Origin Outdoors Waterfilter termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!