nkd Filter szűrő Pod+ hoz vízszűrő

  • nkd Filter szűrő Pod+ hoz vízszűrő 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#15516-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

nkd Filter szűrő Pod+ hoz vízszűrő:

Szűrőbetét Pod+ vízszűrős kulacshoz.

A szűrő olyan technológiát alkalmaz, melyet a NASA űrprogramjában fejlesztett ki. A szűrő a baktériumok és a vírusok 99,9% -át kiszűri a vízből, származoon az bár tóból, folyóból, patakból.

Az nkd szűrőt egy elektrodszorpciós technológiával töltik fel, ami a víz tisztítására és szűrésére szolgáló technológia. A hordozó eltávolítja az szubmikron részecskék széles skáláját, a kórokozókat, a gyógyszerszármazékokat, és sejttörmeléket természetes eredetű elektropozitív töltése által.

Olyan szűrőt tudtak létrehozni, amely kristálytiszta vizet eredményez. Az nkd szűrő olyan vizet állít elő, amely enyhén lúgos, ionizált és természetes antioxidánsokkal feltöltődött, amik segítik szervezetünket a szabadgyökök elleni küzdelemben.

Miket szűr ki a nkd Pod+?

A vírusok 99,9%-át: MS2, Norwalk, Hepatitis A, Tota vírus, Adenovírusok, Enterovírusok, Reovírusok.

Baktériumokat 99,9% -ig Beleértve az alábbiakat: E. coli, coliform, kolera, tífusz, dizentéria, botulizmus, polio, vírus Botulizmus, Pseudomonas és Legionella Vibrio-kór, Campylobacteriosis, Leptospirosis - Weil-kór, Legionella (Legionnaires betegség és Pontiac láz).

3 mikronos részecskék (a cryptosporidium helyettesítőjeként)> 99,9% Oociszták:
Protozoa, Giardia lamblia

Illékony szerves vegyületek (beleértve a formaldehidet is)

Paraziták és vízben fejlődő kórokozók: Ez egy rövidített lista, ami tartalmazza a  legismertebb és leggyakoribb problémák közül néhányat: Fasciolopsiasis Taeniasis - szalagpálinka, Echinococcosis Ascariasis, Coenorosis Schistosomiasis, Cryptosporidium Tryonosoma (Alvás- betegség), Menetes féreg, Guinea féreg, Hookworm Roundworm, Pin-féreg Onchiocer-Ca, Fasciola Hepatica / Májfarkas

Vegyszerek: klór, fluorid.

Fémek: króm, higany, nikkel, réz, vas, ólom, arany, ezüst, alumínium.

A szűrőbetét élettartama 175 liter vagy felbontás után 2 hónap.

A szűrő működését bemutató VIDEO.

nkd Filter szűrő Pod+ hoz vízszűrő

nkd vízszűrő:

nkd filter - űrtechnológia a vízszűrésben

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok nkd Filter szűrő Pod+ hoz termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!