Tatonka Hot & Cold Stuff acéltermosz 1 L

  • Tatonka Hot & Cold Stuff acéltermosz 1 L 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#12198-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Tatonka Hot & Cold Stuff acéltermosz 1 L:

Azoknak, akik a hideget szeretik melegben és azoknak, akik a forrót szeretik hidegben.

Kedvenc túrafelszereléseink egyike a megbízható, törhetetlen Tatonka vákumos acéltermosz. A benne tárolt ital hőmérsékletét hihetetlen hosszú ideig tartja. (Két tapasztalat: nyári kánikulában állandó rátöltéssel két napig tartotta a jégkockákat,  -10 C alatti hidegben pedig másfél nap után még jó meleg volt a benne tárolt tea!)

A tetejét bögrének lehet használni, a jobb hőtartást pedig a csavaros kupak is segíti, mivel nem kell levenni, csak meg kell lazítani ahhoz, hogy tölteni lehessen a termoszból.

Méret: 30 x 9,1 cm

Tömeg: 500 g

18/8 rozsdamentes acél

Tatonka termosz

Tatonka Hot & Cold Stuff acéltermosz 1 L

Tatonka:

Nekünk, természetjáró és szerető embereknek, a német családi vállalkozásként működő Tatonka márka filozófiája közel áll a szívünkhöz. Õk maguk is természetrajongók, rendszeres túrázók, akik minden terméküket maguk tesztelik. Saját szavaikkal "csak olyan termék viselhetik a Tatonka nevet, amit a cégvezető is elvinne magával egy túrára". Az eredmény: rendkívül megbízható, tartós és praktikus felszerelés, magas minőségben.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Tatonka Hot & Cold Stuff acéltermosz 1 L termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!