Nalgene Everyday WM Silo 1,5 L szürke kulacs kulacs

  • Nalgene Everyday WM Silo 1,5 L szürke kulacs kulacs 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#6386-076259
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Nalgene Everyday WM Silo 1,5 L szürke kulacs kulacs:

A Nalgene törhetetlen polikarbonátjából (Tritan TM) készült pillekönnyű kulacs, a klasszikus nagyobb kivitelben. Íz és szagmentes, a széles száj miatt könnyen tisztítható, könnyen utántölthető. Hosszú túrákra ajánlott.
 
Cikkszám: 076259
Átmérő: 9 cm x mag.: 28 cm; Száj átmérő 5,3 cm
Tömeg: 240 g 
Ûrtartalom: 1,5 L
 
Nalgene kulacs

Nalgene Everyday WM Silo 1,5 L szürke kulacs kulacs

Nalgene kulacs:

Az eredetileg csak laboratóriumi felszerelést gyártó amerikai cég a túrázók körében törhetetlen kulacsairól vált ismertté. A legmagasabb szintű technológia kitűnő minőségű Nalgene termékeket eredményez.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Nalgene Everyday WM Silo 1,5 L szürke kulacs termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!