Nalgene Standard 1,1 L acélkulacs

  • Nalgene Standard 1,1 L acélkulacs 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#6330-077620
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Nalgene Standard 1,1 L acélkulacs:

Szép kivitelezésű törhetetlen acélkulacs, szivárgásmentes kupakkal. A széles száj könnyű utántöltést és tisztítást tesz lehetővé. Vízszűrőkre csatlakoztatható, a Nalgene kiegészítőkkel is kompatibilis (szűkítők, kupakok).
 
Méret: Ø 9 x 20 cm, száj Ø: 5,3 cm
Tömeg: 365 g
 
Nalgene acélkulacs

Nalgene Standard 1,1 L acélkulacs

Nalgene acélkulacs:

Az eredetileg csak laboratóriumi felszerelést gyártó amerikai cég a túrázók körében törhetetlen kulacsairól vált ismertté. A legmagasabb szintű technológia kitűnő minőségű Nalgene termékeket eredményez.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Nalgene Standard 1,1 L termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!