Üzletünk 2022. november 28-30-ig, zárva tart.

Petzl Tikka kék fejlámpa

  • Petzl Tikka kék fejlámpa 0
  • Petzl Tikka kék fejlámpa 1
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#13726-E093FA01
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Petzl Tikka kék fejlámpa:

A nagy fényerejű, széles szórásképpel világító, megújult Tikka fejlámpa kiválóan használható szinte bármilyen sötétben végzett tevékenységhez, ahol megbízható világításra van szükség. Akár sátrazásról, akár éjszakai túrázásról vagy csak a ház körüli teendők elvégzéséről van szó, az IP X4-es vízállóságú, cseppmentes fejlámpa kiválóan múködik.

 A maximum 200 lumen fényárammal is világító, nagy fényerejű fehér LED mellé kapott egy piros LED-et is, aminek a vörös fénye jól jön olyankor, ha közösségi térben (turista szálláson, vitorlás kajütjében) kell keresnünk valamit és nem szeretnénk társainkat megzavarni vagy elvakítani.

A lámpa könnyű kezelhetőségét biztosítja, hogy egyetlen gombbal választhatunk az 5 féle üzemmód közül. A reflektornál elhelyezett foszforeszkáló gyűrű megkönnyíti a fejlámpa megtalálását sötétben is. Vészhelyzetben pedig jól jöhet a lámpa rugalmas fejpántján található jelzősíp.


Üzemmódok                   fényáram/távolság/üzemidő

FEHÉR - közeli                   6 lm / 10 m / 120 óra
FEHÉR - normál               100 lm / 40 m / 30 óra
FEHÉR - max. fényerő      300 lm / 65 m / 2 óra

PIROS - közeli                    2 lm / 5 m / 60 óra
PIROS - villanó                       -   / 700 m / 400 óra

Maximális üzemidő egy garnitúra elemmel: max. 120 óra.
Maximális fénycsóva távolság: 65 m
Tömeg: 50 g lámpatest + 36 g 3 db elem = 86 g
Maximális fényerő: 300 lumen
Vízálló fejlámpa (IP X4; cseppmentes)

Hybrid concept: a lámpa 3 db AAA/LR03-as elemmel (az ár tartalmazza az elemeket is) vagy az új Petzl Core Li-Ion akkumulátorral is használható (az akkumulátor külön vásárolható meg)

Az állítható, rugalmas fejpánt alaptartozék.
 
 
Petzl fejlámpa

Petzl Tikka kék fejlámpa

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Petzl Tikka kék termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!