• Petzl Tikka CORE 0
  • Petzl Tikka CORE 1
  • Petzl Tikka CORE 2
  • Petzl Tikka CORE 3
  • Petzl Tikka CORE 4
  • Petzl Tikka CORE 5
  • Petzl Tikka CORE 6
Ft-ot
spórolsz

Változatok:

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#19420-E067AA
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Petzl Tikka CORE:

Már a Tikka fejlámpáknál is elérhető a gazdaságos és megnövelt fényerejű CORE csomagajánlat! A lámpa csomagjában a 3 db AAA méretű elem helyett most egy CORE tölthető akkumulátor található, a hozzá tartozó töltőkábellel együtt, lényegesen kedvezőbb áron, mintha külön-külön szereznénk be őket! Ráadásul a fejlámpa a CORE akkumulátorral használva akár 450 lumen fényáram kibocsátására is alkalmas!

A nagy fényerejű, széles szórásképpel világító, megújult Tikka fejlámpa kiválóan használható szinte bármilyen sötétben végzett tevékenységhez, ahol megbízható világításra van szükség. Akár sátrazásról, akár éjszakai túrázásról vagy csak a ház körüli teendők elvégzéséről van szó, az IP X4-es vízállóságú, cseppmentes fejlámpa kiválóan működik.

 A maximum 450 lumen fényárammal is világító, nagy fényerejű fehér LED mellé kapott egy piros LED-et is, aminek a vörös fénye jól jön olyankor, ha közösségi térben (turista szálláson, vitorlás kajütjében) kell keresnünk valamit és nem szeretnénk társainkat megzavarni vagy elvakítani.

A lámpa könnyű kezelhetőségét biztosítja, hogy egyetlen gombbal választhatunk az 5 féle üzemmód közül. A reflektornál elhelyezett foszforeszkáló gyűrű megkönnyíti a fejlámpa megtalálását sötétben is. Vészhelyzetben pedig jól jöhet a lámpa rugalmas fejpántján található jelzősíp.

A LOCK funkció egyszerűen biztosítja, hogy a lámpa ne kapcsolódjon be szállítás közben a hátizsákban. A fejlámpa a tároló tasakja segítségével nagy szórásképű lámpássá alakítható.

CORE akkumulátorral

Üzemmódok                   fényáram/távolság/üzemidő

FEHÉR - közeli                   7 lm / 10 m / 110 óra
FEHÉR - normál               100 lm / 45 m / 7 óra
FEHÉR - max. fényerő      450 lm / 75 m / 2 óra

PIROS - közeli                    2 lm / 5 m / 60 óra
PIROS - villanó                       -   / 700 m / 400 óra

Maximális üzemidő egy töltéssel: max. 110 óra.
Maximális fénycsóva távolság: 75 m
Tömeg: 94 g
Maximális fényerő: 450 lumen
Vízálló fejlámpa (IP X4; cseppmentes)

Hybrid concept: a lámpa az új Petzl Core Li-Ion akkumulátorral (az ár tartalmazza az akkumulátort is) vagy 3 db AAA/LR03-as elemmel is használható. Az állítható, rugalmas fejpánt alaptartozék.
 
 
Petzl fejlámpa

Petzl Tikka CORE

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Petzl Tikka CORE termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!