Üzletünk 2022. november 28-30-ig, zárva tart.

Petzl Actik fekete fejlámpa

  • Petzl Actik fekete fejlámpa 0
  • Petzl Actik fekete fejlámpa 1
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#13728-E099FA00
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Petzl Actik fekete fejlámpa:

Ideális fejlámpa a nagyobb fényerőt igénylő éjszakai tevékenységekhez, így akár terepfutáshoz is! A választott üzemmódtól függően, eltérő szórásképpel világító fejlámpa maximális fényárama eléri a 300 lument. Túrázáshoz, sátor vagy éppen ház körüli teendők elvégzéséhez a széles és összpontosított szóráskép kombinációját alkalmazza 100 lumen fényerővel, és ha ez kevésnek bizonyulna, akkor választhatjuk a 350 lumenes üzemmódot is. Az IP X4-es vízállósági fokozatnak (cseppállóság) köszönhetően a legnagyobb ítéletidőben is megbízható lámpaként szolgál.
 
A kettős fehér LED fényforráson kívül kapott egy piros LED-et is, aminek a vörös fénye jól jön olyankor, ha közösségi térben (turista szálláson, vitorlás kajütjében) kell keresnünk valamit és nem szeretnénk társainkat megzavarni vagy elvakítani.
 
A lámpa könnyű kezelhetőségét biztosítja, hogy egyetlen gombbal választhatunk az 5 féle üzemmód közül. A rugalmas fejpánt fényvisszaverő mintát kapott, ami jól segíti az éjszakai láthatóságot. Vészhelyzetben pedig jól jöhet a lfejpánton található jelzősíp.
 
 
Üzemmódok                   fényáram/távolság/üzemidő
 
FEHÉR - közeli                   6 lm / 8 m / 120 óra
FEHÉR - normál               100 lm / 45 m / 12 óra
FEHÉR - max. fényerő      350 lm / 80 m / 2 óra
 
PIROS - közeli                    2 lm / 5 m / 60 óra
PIROS - villanó                       -   / 700 m / 400 óra
 
Maximális üzemidő egy garnitúra elemmel: max. 120 óra.
Maximális fénycsóva távolság: 80 m
Tömeg: 50 g lámpatest + 36 g 3 db elem = 86 g
Maximális fényerő: 350 lumen
Vízálló fejlámpa (IP X4; cseppmentes)
 
Hybrid concept: a lámpa 3 db AAA/LR03-as elemmel (az ár tartalmazza az elemeket is) vagy az új Petzl Core Li-Ion akkumulátorral is használható (az akkumulátor külön vásárolható meg)
 
Az állítható, rugalmas fejpánt alaptartozék.
 
 
Petzl fejlámpa

Petzl Actik fekete fejlámpa

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Petzl Actik fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!