Ferrino Poncho 'Dryride' - blue

  • Ferrino Poncho 'Dryride' - blue
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#9856-027805
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1

Ferrino Poncho 'Dryride' - blue:

Ripstop Nylon, aluminiumbevonat, 2.000 mm
130 cm hossz, 300 g


Practikbl kbpe, devised for wear when cycling. With taped seams and shaped hood with one touch adjustment. Reflective band on front and back and with kbrry pouch. Side openings for your hands.

Coghlans, Ferrino or Trekmates: We offer you the protection, you need for Outdoor. Stay warm and healthy. Perfect gear for all the bad days. Only for a short shower or for special tasks like bike- or hike-ponchos.

Ferrino:

Ferrino 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: