pjuractive 2skin 20 ml kidörzsölésgátló

  • pjuractive 2skin 20 ml kidörzsölésgátló 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#12729-760700
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

pjuractive 2skin 20 ml kidörzsölésgátló:

A Pjuractive 2skin valódi újdonság a hólyagképződés és kidörzsölődés ellen. Azonnal egy láthatatlan védőréteget képez, ami erősíti is a bőr sejtstruktúráját: szétoszlatja a bőrt ért dörzsölést. Mivel a szilikonmolekulák nem hatolnak be a bőrbe, hanem a felszínen maradnak, hosszú időn át biztosítanak kenést a bőrnek, ráadásul a bőrlégzést sem akadályozzák. A gél víz- és izzadtság álló. Érdemes többször is felvinni egy hosszab túra, vagy futás alatt. Szagtalan, bőrbarát, és nem tartalmaz tartósítószert. Kiváló védelem hosszú túrákon, hosszútáv futásnál, és mindenféle teljesítménysportnál.
 
Made in Germany.
 

pjuractive 2skin 20 ml kidörzsölésgátló

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok pjuractive 2skin 20 ml kidörzsölésgátló termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!