• 3iX kullancs csipesz 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#2706-210850
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

3iX kullancs csipesz:

Az eredeti. Új és nagyon megbízható módszer ezen csúnya (és potenciálisan veszélyes) állatok eltávolítására. A hurok nem zúzza össze a rovart, elkerülve, hogy a kullancs beleürítsen a sebbe (ami akkor következik be, ha sót, olajat vagy az ujjakat használjuk). A fejet is eltávolítja. Az extrakció egyszerű és gyors, még a legkisebb kullancsokkal is. Ezután a kullancs a hurokban lóg és megsemmisíthető! Az ember vagy házikedvenc számára is ideális, és elengedhetetlen az összes szabadidős tevékenységhez.

Tömeg: 6 g; kb. 11,5 cm hosszú

Cikkszám: 210850

3iX kullancs csipesz

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok 3iX kullancs csipesz termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!