Vargo Triad Titan alkoholos főző

  • Vargo Triad Titan alkoholos főző 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#4255-050010
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Vargo Triad Titan alkoholos főző:

Magas minőségű, ultrakönnyű titániumból készült a Vargo Triad modellje, ami a minimalistáknak kedvez és új rekordot is jelent kis tömegével. Tartói egy kis edényt vagy bögrét tudnak biztosan tartani. Lábait egyszerűen a földbe tudjuk nyomni, hogy biztosan álljon. Egy töltéssel kb. 20 percig működik. Igényes és praktikus kivitelével teljes értékű túrafőző. Szinte semmi helyet nem foglal, a tömege pedig észrevehetetlen. Legyen szó egy reggeli kávéról, teáról, vagy szárított élelem főzéséről, a Triad elvégzi a munkát. Alkohol zselével és spiritusz kockával is üzemeltethető.
 
 
Csomagméret: 6 x 2,7 cm
8,9 cm átmérő (edénytartó)
Tömeg: 30 g

Vargo alkoholos főző

Vargo Triad Titan alkoholos főző

Vargo:

Vargo 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vargo Triad Titan alkoholos főző termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!