Kohla EVO Emotion Pro silver/grey túrabot

  • Kohla EVO Emotion Pro silver/grey túrabot
  • Kohla EVO Emotion Pro silver/grey túrabot
  • Kohla EVO Emotion Pro silver/grey túrabot
  • Kohla EVO Emotion Pro silver/grey túrabot
  • Kohla EVO Emotion Pro silver/grey túrabot
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#19338-00109A-55
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 pár
Egységcsomag:
1 pár

Kohla EVO Emotion Pro silver/grey túrabot:

Teljesen új Kohla Tirol teleszkópos túrabotok legfontosabb pontja a legmagasabb minőség és a legjobb anyagok kiválasztása, valamint a kényelem és a kiváló kezelhetőség. Az új fejlesztésű Picco rudak és az erős EVA hab markolat minden kézhez tökéletesen illeszkedik, és mindenkinek biztonságos kényelmet biztosít minden terepen.

A Kohla Tirol High-End sorozatában az alumínium is megtalálható. A biztonságos tartás érdekében régóta tesztelt KKS és S-Lock gyorskioldós rendszereinket használják.

Anyaga: 80% alumínium, 20% műanyag

Jellemzők: 2K Picco fogantyú, EVA hab markolat és EVA hab kényelmes markolatzóna

Puha támasztópánt, állítható és könnyű S-Lock külső zárrendszer

2 részes rúd kiváló minőségű AL 7075 T6 alumíniumból Widia hegy cserélhető kosárrendszerrel Standard aszimmetrikus Aero kosár

Hossza: 67-145 cm

Kohla túrabot:

A tiroli cég több mint 70 éve gyárt túra- és sportfelszerelést. Túrabotjaikat a legjobbak között tartják számon. Minőség, precizitás és megbízhatóság jellemzi a Kohla túrabotokat.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: