Kohla EASY TRAMPER PRO túrabot

  • Kohla EASY TRAMPER PRO túrabot
  • Kohla EASY TRAMPER PRO túrabot
  • Kohla EASY TRAMPER PRO túrabot
  • Kohla EASY TRAMPER PRO túrabot
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#19340-01129A-09
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 pár
Egységcsomag:
1 pár

Kohla EASY TRAMPER PRO túrabot:

Tiroli minőség korrekt áron! A teljesen új Easy termékcsalád számos funkcióval és nagy biztonsággal rendelkező, meggyőző termékeket garantál. Az S-Lock külső zárrendszer a Tramper Pro modellen, valamint a jól működő KKS belső zárrendszer a Tramper modellen könnyű kezelhetőséget és kiváló teljesítményt biztosít. Egész éves konfiguráció és a parafa nyél ihletet fog adni minden túrához!

Jellemzők: parafa markolat; S-Lock külső zárrendszer; 3 részes rúd AL 6061T6 alumíniumból; nyári és téli tányér; gumi hegyvédő; kemény fém hegy cserélhető kosárral,

Hossza: 69-140 cm

Kohla túrabot:

A tiroli cég több mint 70 éve gyárt túra- és sportfelszerelést. Túrabotjaikat a legjobbak között tartják számon. Minőség, precizitás és megbízhatóság jellemzi a Kohla túrabotokat.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Hozzászólások: