Üzletünk 2022. november 28-30-ig, zárva tart.

Primus Summer gázpalack - 450 g

  • Primus Summer gázpalack - 450 g 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#8218-P220251 / 790481
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Primus Summer gázpalack - 450 g:

Méret: átmérő 108 x 137 mm; teljes tömeg: 645 g
 
Töltet: 450 g Propán-Bután keverék
Nagyon gyúlékony.
Nyomás alatt lévő gázt tartalmaz, direkt hő hatására robbanhat. 
 
Olyan propán-bután gázkeverék amit nagy melegben érdemes használni. 15 °C felett a normál gázkeverékek túlműködtetik a főzőket és így csökken a hatásfokuk: nő a gázfogyasztás.
 
 
Primus gázpalack

Primus Summer gázpalack - 450 g

Primus:

Az 1892-es alapítású svéd cég a kezdetektől fogva piacvezető volt és a mai napig is őrzi ezt a pozícióját. Déli-sarki expedícióján Amundsen és a Mt. Everest meghódításánál Sir Edmund Hillary is Primus főzőket használt. Semmi kétség: otthon a kertben vagy a világ tetején, a Primus termékek mindig hibátlanul, megbízhatóan működnek.

 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Primus Summer gázpalack - 450 g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!