Primus LiTech Trek Kettle 1 L

  • Primus LiTech Trek Kettle 1 L 0
  • Primus LiTech Trek Kettle 1 L 1
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#443-790020
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Primus LiTech Trek Kettle 1 L:

Különleges anyaga (anodizált alumínium) miatt, ez a praktikus edény könnyű, mégis  erős és tartós. Belső felszíne sokkal simább mint a normál alu edényeké, ráadásul egy több rétegű titánium bevonatot is kapott ezért, a benne főzött étel nem ragad le és nehéz megkarcolni.
 
Csomagolásnál is praktikus, mert az edény és a serpenyő-fedél füle is ráhajtható, az edénybe pedig elfér egy 230 g-os gázpalack.
 
Tömeg: 270 g
Átmérő: 12,5 cm
Edény magassága: 13,5 cm
 
Érdekesség: Az anodizált alumínium felszíne keményebb, mint a rozsdamentes acélé és 5-ször keményebb, mint a normál alumíniumé.
Felszínének simaságát jellemzi, hogy pórusmélysége mindössze 1/5-e az alumínium felszínekének.
 
Primus edény
 
 

Primus LiTech Trek Kettle 1 L

Primus:

Az 1892-es alapítású svéd cég a kezdetektől fogva piacvezető volt és a mai napig is őrzi ezt a pozícióját. Déli-sarki expedícióján Amundsen és a Mt. Everest meghódításánál Sir Edmund Hillary is Primus főzőket használt. Semmi kétség: otthon a kertben vagy a világ tetején, a Primus termékek mindig hibátlanul, megbízhatóan működnek.

 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Primus LiTech Trek Kettle 1 L termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!