Üzletünk 2022. október 7-én, pénteken, zárva tart.

Vargo Titanium Funnel Flask - 240 ml

  • Vargo Titanium Funnel Flask - 240 ml 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#7221-050230
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Vargo Titanium Funnel Flask - 240 ml:

A palacktest és a teteje is tiszta titánium, egy beépített szilikon tölcsérrel. Feltöltéshez egyszerűen csak felcsapjuk a tetejét, aztán vissza és már lehet is belőle inni (sem a feltöltéshez, sem a kiürítéshez nincs szükség plusz tölcsérre).
 
A titanium íz és szagmentes, nem bocsát ki magából semmilyen kemikáliát. Az integrált tölcsért arra is használhatjuk, hogy visszatöltsük az italt az eredeti üvegébe. 
 
Anyag: 100% titanium + szilikon tölcsér
Méretek: 9,4 x 15 cm
Tömeg: 105 g
 
Vargo Titanium

Vargo Titanium Funnel Flask - 240 ml

Vargo:

Vargo 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vargo Titanium Funnel Flask - 240 ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!