Vargo Titan Flint szikravető

  • Vargo Titan Flint szikravető 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#12788-050093
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Vargo Titan Flint szikravető:

A Vargo Titanium Flint Lighter megbízható szikrát szolgáltat a legkedvezőtlenebb körülmények között - még akkor is, ha vizes -, így tökéletes választás a hátizsákos táborozáshoz vagy egyéb tűzgyújtáshoz is. Eltávolítható oldalsó panel a koptatócseréhez és a beépített kliphez. Tartós szerelés, megbízható ütköző mechanizmus és egykezes működtetés.

Tömeg: 8 g
Méret: 6,3 cm
Anyag: titanium
 

Vargo Titan Flint szikravető

Vargo:

Vargo 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vargo Titan Flint szikravető termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!