Üzletünk 2022. november 28-30-ig, zárva tart.

Vargo Hexagon Titan fatüzelésű multifőző

  • Vargo Hexagon Titan fatüzelésű multifőző 0
  • Vargo Hexagon Titan fatüzelésű multifőző 1
  • Vargo Hexagon Titan fatüzelésű multifőző 2
  • Vargo Hexagon Titan fatüzelésű multifőző 3
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#17261-050040
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Vargo Hexagon Titan fatüzelésű multifőző:

Az egyik legjobb szabadtéri mini-tűzhely. Laposra hajtogatva, nagyon kis csomagméretű (nejlonszövet zsákban). A nagy hőségnek ellenálló szakaszokat gyorsan összeállítják. Apró fadarabokkal, száraz fűvel vagy más gyúlékony anyaggal üzemeltethető. Természetesen egy kis alkoholos tűzhely (pl. Vargo Decagon) vagy egy Esbit tűzhely is telepíthető bele, és akkor a Hexagon szélfogóként használható. Egy edény (legfeljebb 1,4 liter) használható a sütőn. A kúpos forma fokozza a huzatot, és az üzemanyag könnyen hozzáadható az első ajtón keresztül, ami ugyanakkor szabályozza a levegő áramlását a hő növelése érdekében.

Tömeg: 116 g
Titán
d: 12,7 (alul) / d: 7,6 (felül) x magasság 10 cm
 

Vargo Hexagon Titan fatüzelésű multifőző

Vargo multifőző:

Vargo 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vargo Hexagon Titan fatüzelésű termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!