Vargo ExoTi 50 hátizsák

  • Vargo ExoTi 50 hátizsák 0
  • Vargo ExoTi 50 hátizsák 1
  • Vargo ExoTi 50 hátizsák 2
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#14499-050001
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Vargo ExoTi 50 hátizsák:

Ne köss kompromisszumot! - ez a Vargo filozófiája. Az ExoTi 50 mind a belső, mind a külső vázas hátizsákoktól a legjobbat örökölte példátlanul kényelmes súlyelosztást és viseletet nyújtva. Az 50 literes hátizsák sokféle felszerelést tartalmaz kétnapos túrákhoz, hétvégi kirándulások vagy ultrakönnyű túrák számára, míg az X alakú terhelésemelő kompressziós heveder rendszer tartja a terhet magasra és szorosra egy stabilabb szállítás érdekében. A titánötvözet-keret és az ágyéki támasztólemez hatékonyan áthelyezi a csípőre a súlyt, amire ilyen mértékben csak egy külső keret képes.
 
Törzs hossza: 40-55 cm
Tömeg: 1210 g
 
Ultrakönnyű titánötvözet külső keret,
Szellőző, állítható vállpánt,
X-kompressziós heveder rendszer,
Két cipzáras zseb a csípőhevederen,
Két kulacstartó
Ivótasak előkészítés.

Vargo ExoTi 50 hátizsák

Vargo hátizsák:

Vargo 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vargo ExoTi 50 termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!