• Mora Companion F kés 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#11744-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Mora Companion F kés:

A híres svéd Mora túrázóknak ajánlott mindenes kése hideghengereléssel készült rozsdamentes acélpengével. Egyszerű kivitelű, övre akasztható, műanyag tok védi. A nyele gumi borítású, akár vizesen is biztos fogást kínál. A tok és a markolat szinte világít, könnyű észrevenni bármilyen természetes körnezetben.
 
 
Azoknak a túrázóknak ajánljuk, akik egy megbízható, nagyon jó minőségű, rozsdamentes, borotvaéles acélpengét akarnak használni, de nem szeretnének rá túlságosan vigyázni és nem szeretnék elhagyni sem.
 
 
Pengehossz: 10 cm
Teljes hossz: 218 mm
Pengevastagság: 2,5 mm
Tömeg: 83 g
 
 
Mora kés

Mora Companion F kés

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Mora Companion F termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!