Gränsfors Bruks Sweden - Wildlife túrafejsze

  • Gränsfors Bruks Sweden - Wildlife túrafejsze 0
  • Gränsfors Bruks Sweden - Wildlife túrafejsze 1
  • Gränsfors Bruks Sweden - Wildlife túrafejsze 2
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#3-415
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Gränsfors Bruks Sweden - Wildlife túrafejsze:

Igazi különlegesség! Egyedi, kézi kovácsolású túrafejsze, a kovács kézjegyével ellátva. Jól kiegyensúlyozott, finomabb munkákhoz és méretével arányos hasításhoz is jól használható. Bőrtokban. A fejre húsz év garancia vonatkozik.

Hosszúság: 34-35 cm, vágóél: 78 mm; tömeg: 700 g.

Táborozáshoz, terepen vagy akár a ház körüli munkákhoz is kiválóan alkalmas. A fejbe beleütik a kovács nevének monogramját.

Gränsfors Bruks Sweden - Wildlife túrafejsze

Gränsfors Bruks Sweden:

A Gränsfors Bruks egy svéd családi vállalkozás, melyet 1902-ben alapítottak. Kézi kovácsolású fejszéik készítésénél a minőséget mindenek felé helyezik és nagyon nagy hangsúlyt fektetnek termékeik tartósságára, valamint a környezettudatosságra is. A tömeggyártásból való kilépésből mára már sokak által követett példát mutattak.

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Gränsfors Bruks Sweden - Wildlife túrafejsze termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
F
Fekete Krisztián
Azthiszem ez a legjobb balta túrázok részére!Gyönyörű a kidolgozása, kézzel kovácsolt remekmű. Amikor kézbekaptam arra gondoltam inkább a finomabb munkálatokra fog beválni, de gyakorlatban ez nem így történt. Vékonyabb ágakal(5cm) egy csapással elbánt, max 2. Kerestem egy méretes fát a baltának, egy 15cm átmérőjűt találtam. A fával kb 4perc alatt megbirkozott. Hasítani azért nem olyan egyszerű ezzel a baltával az él profilja miatt de, 2-3ékkel egy hosszú, göcsörtös fát is ellehetvele hasítani.Finom forgácsokat lehet vele készíteni, nagyobb késeket megszégyenitő hártya vékony forgácsot, tollaságat lehet vele készíteni(szikravetővel meglehet gyuljtani).Megemlíteném, hogy nemolyan rég, csináltam egy tesztet, megprobáltam megkeresní a balta teljesítő képeségeinek határát, de még nem találtam meg! A tulajdonos engedélyével kivágtam egy 35-7cm törzsátmérőjű fát(csak megjegyezném, hogy a balta nyele 36cm(!)), egy "Tettes társal" 25-28perc alatt megis volt. A tesz után a baltán semmi sérülés, nem kelettkezett, és utána is finom forgácsokat lehetet vele készíteni.Gyárilag borotva élesvolt talán egy huzásra, pár szőrszálat nem vágot el.Kiélezve viszont mindent visz.
Aki szeretne egy kiválóbaltát, ami életevégéig "hűtársa"lesz, mindenképpen vegyen egy Gransfors-ot.És lehet mondani,hogy az obi-s balta 20szor olcsóbb, de a Gransfors legalább 40szer jobb akármilyen feladatban.

2010. 03. 17. - 15:32 Válasz
P
Petz Rudolf
Nagy örömet okozott nekem a kis balta. Vártam vele friss, közepesen friss és száraz ágakat, mindegyiket jól vágta, igen jól hasított. Nagyon jó a célzási képessége. Az élkiképzése, a súlyelosztása nagyon jó, a nyél befogás különleges megoldás, első osztályú. Egyedül a nyél vastagság nekem keskeny, a magyar balták nyele egyenes és vastag, ez más.
Kár hogy a mao-i kovácsok a baltákat nem annyira szeretik csinálni, mint a késeket tőröket, ezekből ismerek igazi profikat, szerintem lehetne mao-i profi baltákat is készíteni, a fokos-kanász eszközök alapján, és svéd acélt is meg lehet venni. Bátran ajánlom kisebb favágásra mindenkinek, igazi műszer!
 

2010. 02. 25. - 11:59 Válasz