• Vaude Arco 2P sátor 0
  • Vaude Arco 2P sátor 1
  • Vaude Arco 2P sátor 2
  • Vaude Arco 2P sátor 3
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#19405-11496
Egyéb ár:
263.00 Ft
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Vaude Arco 2P sátor:

Tágas alagútsátor kempingezéshez és túrázáshoz

# 3 évszak (hómentes hónapokra) # tágas belső tér # könnyen felállítható # eltolás a klímasemlegességért

1 bejárat - 1 tágas előszoba - nagyon könnyen felállítható - Belső sátorajtó szúnyogbiztos hálós betéttel a kiváló szellőzés érdekében

Otthona távol az otthonától: tágas 3 évszakos alagútsátor két fő részére. A nagy belső szoba rengeteg hálóhelyet és nagyvonalúan kialakított tárolóhelyet kínál a túrafelszerelések és csomagok számára. A gerincen található szellőzőnyílások biztosítják a hatékony légáramlást. A Campo Arco 2P gyorsan felállítható, és elég erős ahhoz, hogy vihart is viseljen. Ideális induló sátor az enyhe éghajlati övezetekben végzett túrákhoz.

Vaude Arco 2P sátor

Vaude sátor:

A hegyi sportok szakértője, Európa egyik vezető outdoor márkája a Vaude. Állandó fejlesztéseik, magas minőségű, kipróbált termékeik méltán teszik híressé az egész világon. Minőség, design és funkcionalitás jellemzik: a Vaude logót viselő termékek soha nem okoznak csalódást.
 

Hogyan tudsz a túrabolt webáruházból vásárolni?

A vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra. A megfelelő termék kiválasztásában szívesen segítünk, csak hívd Ádámot a +3630-929-0596 telefonszámon és kérdezz tőle bátran. A kiválasztott túrafelszerelést, vagy túraruhát a kép alatti kosár gombra kattintva kell hozzáadnod a kosaradhoz. További információk a vásárlás és házhozszállítás menetéről...

Házhozszállítás

Kérdések és válaszok Vaude Arco 2P termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!